Crafter’s Aromatic

Recept no. 38 is een unieke mix van 12 zorgvuldig uitgekozen aromatische bloemen. Het elegante aroma van deze gin is sappig, bloemig, rond en complex.

Rozenbottelbloemen hebben een natuurlijk pigment dat de gin een gouden kleur geeft. Wordt de gin echter gemixt met tonic, dan ontstaat een magisch effect waar veel enthousiaste reacties op zullen volgen.

Crafter’s Aromatic Flower is niet je alledaagse klassieke gin, maar een fleurige geheel dat levendig communiceert door zicht, geur en smaak. Een ambachtelijke meesterstuk.

Varianten
700 ml

Alcoholpercentage
44,3% Vol.

It's Magic!

Crafter's Aromatic Flower gin heeft een unieke gimmick die zonder twijfel voor de nodige WOW-reacties zal zorgen. Deze botanische gin is onder andere gedistilleerd met rozenbottelbloemen. Deze bloemen geven de gin geel-koperen kleur. Wordt de gin echter gemixt met een goede tonnic, dan zal de kleur voor je ogen transformeren naar zacht roze. Een heerlijke bonus voor iedere bartender om zijn gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. It's all about the experience.

Gin & Tonic

Natuurlijk wordt gin vooral gebruikt voor mooie cocktails en dan vooral een Gin & Tonic. In combinatie met een goede tonic en verse ingrediënten kunnen de mooiste cadeautjes worden gemaakt. Maak de blits bij jouw vrienden door de Gin & Tonic tot een hoger niveau te tillen. Wij hebben alvast wat voorbeelden om jou te inspireren. Is it Gin 'O Clock yet?

Meer info

Estland

Estland is een land in Noord-Europa en rijk aan pure natuur en trotse mensen. Het kleine land aan de oevers van de Baltische zee gaat voor de titel van meest organische land - veel frisse lucht, bossen, ruig landschap en de zee. Deze passie is de drijfveer geweest voor de ontwikkeling van Crafter's London Dry. Crafter's London Dry is een puur botanische gin met kruiden uit de Estse natuur.

12 aromatische bloemen

Recept no. 38 is een unieke mix van 12 zorgvuldig uitgekozen aromatische bloemen. Het elegant aroma van deze gin, gedomineerd door Estse rozenbottelbloemen, is sappig, bloemig, rond en complex.

De koper-gedistilleerde gin heeft een rijk bouquet aan smaken, en hierin kunnen meerdere zoete bloemen worden geproefd, waaronder: rozenbottelbloemen, rozen, lavendel, kamille en vlierbloezem.

De zoete smaak van de gin wordt gecompenseerd door bite van jeneverbessen en de frisse smaak van exotische yuzu.