Dark Mark

Dark Mark is de lekkerste droplikeur die er is. Premium kwaliteit, gemaakt met passie, van pure ingrediënten. Vind je drop lekker? Dan hou je van Dark Mark!

Dark Mark is premium. Maar bovenal, Drop Dead Delicous!

Dark Mark is verkrijgbaar in verschillende varianten en volumes

Aroma
Zoethoutwortel en anijs

Volume
20 - 700 ml

Alcoholpercentage
14,9 of 16% Vol.

Bestellen

Brand Story

Dark Mark opent het feest. Eén glaasje en je voelt de glow van binnen. Het is een 'Social Lubricant' zoals de Engelsen dat zeggen. Hij maakt het gezelliger als mensen of feestjes inkakken. En geeft een beginnend feestje een duwtje in de rug.

All Parties Start With Dark Mark!

Actie van de maand!

Deze maand hebben we een mooie actie voor slijters en horeca. Bij bestelling van iedere fles Dark Mark 700ml ontvang je geheel gratis van ons een 100ml zakflacon cadeau.

Meer info

Promotiemateriaal

Dark Mark staat gelijk aan feest. En een feestje heeft natuurlijk een beetje aankleding nodig. En daar willen wij graag bij helpen!

Voor Dark Mark is een breed assortiment promotiemateriaal beschikbaar, waaronder Glow-In-The-Dark materiaal. Maar we kunnen ook samen met jou iets origineels op maat realiseren.

Go With The Glow

In 2017 heeft Dark Mark een kleine facelift gekregen. Met name de grote fles is onderhanden genomen. Deze is nu voorzien van een bedrukte sleeve rondom de fles.

Naast een nieuwe, eigentijdse look heeft de fles daarmee nu ook een glow-in-the-dark-effect in zich verwerkt. Wanneer met een black-light op de fles wordt geschenen zal het extra wow-effect zichtbaar worden.

Go with the Glow!

Assortiment

Geen feestje zonder Dark Mark. Dus geen enkel excuus geldt om geen fles in je koelkast te hebben staan.

Feesten doe je natuurlijk niet alleen. Daarom heeft Dark Mark ook verschillende partyboxen met 10, 20 of 40 shotjes!
Gemaakt van het onverwoestbare PET zijn deze shotjes bestand tegen de heftigste feestjes.

Voor wie écht niet zonder zijn grote liefde kan heeft Dark Mark twee maten zakflacons, de 100 ml en 200 ml.

Ga je naar een party van vriend, vriendin, buurman, zwager of de cavia van je nichtje? Kom dan niet met lege handen aan, maar neem een origineel cadeau mee! Kies een van de twee originele geschenkverpakkingen.